Slechthorend of doof in tijden van mondmaskers: maak jezelf zichtbaar
Mondmaskers zijn het nieuwe normaal. Ook voor de meer dan 600.000 Vlamingen die doof of slechthorend zijn. Daarvan communiceert bijna 99 procent in gesproken taal. Zij maken gebruik van allerhande hoorhulpmiddelen om te kunnen blijven functioneren.
Meer 29-09-2020


NIEUWE LOCATIE VOOR SOCIALE KRUIDENIER
De Sociale Kruidenier zal vanaf oktober terug te vinden zijn in de Duinenstraat 108. De nieuwe locatie biedt heel veel kansen !
Meer 22-09-2020


RAAD VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING
De nieuwe Raad voor personen met een beperking van Bredene zet zijn deuren wijd open voor nieuwe kandidaten die zich willen inzetten en meedenken rond het beleid voor personen met een beperking.
Meer 21-09-2020


LOKALE STEUN AAN RODE- KRUIS VLAANDEREN AFDELINGEN
Elke dag rekent 1 op 5 Vlamingen op de hulp van het Rode Kruis. Rode Kruis-Vlaanderen telt ondertussen meer dan 13.000 goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers. Ze helpen op evenementen en staan paraat bij rampen. Daarbovenop geven ze ieder jaar diverse eerstehulp-opleidingen en organiseren ze bloedafnames en sociale activiteiten voor maatschappelijk kwetsbare mensen. De kans dat je ooit het Rode Kruis eens nodig hebt, is dus bijzonder groot.
Meer 20-09-2020


HELLO BELGIUM RAILPASS
Met de Hello Belgium Railpass nodigt NMBS je uit om meer dan 500 bestemmingen in Belgiƫ te (her)ontdekken. De aanvraag kan online gebeuren en de NMBS bezorgt je Railpass per post.
Meer 07-09-2020

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET