BEWONERS SERVICEFLATS DUINENZICHTERF: SHOP TILL YOU DROP!
Voortaan ligt het Bredense Shoppingcentrum gelegen aan de Brugse Baan beter binnen het bereik van de bewoners van de serviceflats Duinenzichterf. Het bestuur organiseert namelijk tweemaal per maand op donderdagnamiddag vervoer heen en terug van de serviceflats naar de site van het shoppingcentrum.
Tot op heden bleek het voor veel bewoners van de serviceflats moeilijk om zich vlot naar het shoppingcentrum te begeven. Het bestaande netwerk openbaar vervoer bleek hiertoe voor hen ontoereikend of moeilijk haalbaar. Het shoppingcentrum biedt echter heel wat ontspanningsmogelijkheden voor de bewoners. Zo zijn er diverse handelszaken gevestigd alsook een tearoom. De bewoners kunnen een namiddag langs de verschillende winkels slenteren waarbij de afstanden haalbaar zijn ook voor mensen met een beperktere mobiliteit.
Deze ontsluiting wordt erg positief onthaald door de betrokkenen en is een extra dienstverlening van het OCMW-bestuur voor de serviceflats. Het vervoer gebeurt met een busje ter beschikking gesteld door het bestuur.
 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET