LEEN AAN MAX. 2% VOOR ENERGIEBESPARENDE INVESTERINGEN AAN UW WONING

Energie verbruiken neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Je kan flink wat besparen op je energiefactuur. Je woning isoleren, het plaatsen van een condensatieketel, zonneboiler, hoogrendementsbeglazing... het zijn allemaal maatregelen die ervoor zorgen dat er heel wat minder energie verbruikt wordt en de factuur drastisch daalt. Deze investeringen kosten echter ook geld. Wie niet onmiddellijk over het nodige budget beschikt, kan nu goedkoop lenen om energiebesparende investeringen uit te voeren.
Elke particulier komt in aanmerking voor de energielening (voorheen groene lening). Er is geen inkomstenbeperking en zowel nieuwbouw als verbouwingen komen in aanmerking.

De terugbetalingstermijn van de lening is 5 jaar, de rentevoet is vast en bedraagt max. 2 % per jaar of is in bepaalde gevallen zelfs renteloos. Renteloos lenen is mogelijk voor mensen met een laag inkomen, een invaliditeitsuitkering of een inkomensgarantie. Ook kunnen ouderen en mensen in schuldbemiddeling of in OCMW- begeleiding de renteloze lening aanvragen.

 

Bent u eigenaar, huurder of verhuurder vraag dan NU uw goedkope energielevering (voorheen groene lening) aan via de west-vlaamse intercommunale (wvi).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Sociaal Huis  (059 33 97 70) of met uw lokale entiteit (wvi) : www.wvi.be/nl/goedkope-energieleningen

Ook op onze website www.ocmwbredene.be vindt u nog bijkomende inlichtingen. Klik hier!


© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene