SERVICEFLATCOMPLEX DUINENZICHTERF OPENT TUIN

Vrijdag 29 juni was het feest in het Serviceflatcomplex Duinenzichterf van het OCMW Bredene. De omgevingswerken werden immers zo goed als beƫindigd binnen de afgesproken timing. Dit nodigde uit om de tuin dan ook samen met de bewoners officieel in te huldigen.
Meer dan 100 genodigden waaronder de bewoners en de omwonenden mochten onder een stralend zonnetje de eerste stappen in de aangelegde tuin zetten. Er werd een heuse barbeque georganiseerd met de nodige randanimatie. Het olijke Trio Grafitti kwam het gebeuren opluisteren met fantastische muziek waarbij de genodigden zelfs op verzoek werden bediend van hun favoriete nummer. Verder werd er een volksspelen- parcours opgezet dat heel veel succes kende. Nadien werd men beloond met een mooie prijzentafel waarbij de winnaar een ferme boerenham mee naar huis kon nemen.

De mooie namiddag werd afgesloten met koffie vergezeld van een fris stukje aardbeientaart.

De barbeque en het samenzijn zorgde ervoor dat de bewoners elkaar na een half jaar samenwonen in hetzelfde gebouw nu ook eens echt wat beter leerden kennen. Het ijs is duidelijk gebroken en de trend gezet voor vele namiddagen genieten in de prachtige tuin voorzien van petanquevelden, outdoor fitnesstoestellen, aangepaste zitbanken, vijverpartijen, terras met tuinmeubelen, enz.

© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene