WELKOM AAN 'T ZEETJE: FAMILIEDAG WZC WACKERBOUT

Afgelopen zondag 23 september 2012 werd opnieuw een geslaagde familiedag georganiseerd in het WZC Wackerbout. De bewoners werden uitgenodigd om samen met hun familie een gezellige dag vol lekkernijen en animatie te beleven.
Het startschot werd gegeven rond iets voor 12.00 uur met een verfrissende aperitief gevolgd door een heerlijk koud vis-en vleesbuffet. In de namiddag kon men genieten van een aardbeientaart en koffie

 

De rest van de dag werd verdergezet met als thema 'De Zee'. Er werd doorlopend opgetreden door accordeonist Charles die zich manifesteerde op alle afdelingen. In Café Paris was er een optreden van het duo Dries en Joris die een repertoire bracht van o.a. zeemansliederen, volksmuziek, evergreens en eigen composities.

Hoogtepunt van de middag was de wedstrijd garnaalpellen waar heel wat bewoners en familieleden zich van hun beste kant lieten zien qua snelheid en techniek om de Noordzee- lekkernij van zijn jasje te ontdoen.

 

Elk jaar opnieuw zet het bestuur zich met zijn teams in het WZC Wackerbout in om de bewoners en hun familieleden een onvergetelijke dag samen te bezorgen en zo de familiebanden aan te halen. Dit jaar mocht het bestuur zo'n 113 deelnemers verwelkomen.

© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene