IN DE KIJKER: SERVICEFLATS DUINENZICHTERF

Het Serviceflatcomplex Duinenzichterf werd in het najaar 2011 geopend te Bredene. De flats gelegen te Duinenzichterf 10, zijstraat van de Breeweg, bieden een veilige en comfortabele huisvesting voor zelfredzame senioren.
Het complex omvat in totaal 48 ruime serviceflats (waarvan 12 met twee slaapkamers, de overige met 1 slaapkamer). De flats beschikken over een balkon of terras en zijn volledig uitgerust met een 24/24 personenalarmsysteem en ingericht in functie van de veiligheid van de bewoner (aangepaste inrichting badkamer, geen dorpels, handgrepen, enz.).

Er is verder nog voorzien in een fitnessruimte, een wassalon, een polyvalente zaal, een fietsberging, een mooie tuin met petanqueveld en vijver enz.

Wekelijks is er een zitdag verzorgd door een maatschappelijk werker van het OCMW Bredene om de bewoners bij te staan met hun vragen en administratie. De serviceflats bieden de ideale woonomgeving voor zelfredzame senioren met het oog op het zo lang mogelijk kunnen zelfstandig wonen.

 

Meer informatie of interesse? Neem snel contact op met de sociale dienst van het OCMW gehuisvest in het Sociaal Huis Bredene- Duinenstraat 106 -059 33 97 70- info@ocmwbredene.be.

© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene