IN DE KIJKER: DE PAMPERBANK

De aankoop van luiers voor baby's en peuters neemt een forse hap uit het budget van kwetsbare gezinnen. De Pamperbank wil hier een antwoord op bieden.
Via de Pamperbank worden luieroverschotten ingezameld. Wie kinderen heeft die ondertussen zindelijk zijn of hun maatje ontgroeid zijn, kan niet-gebruikte luiers kwijt tijdens de openingsuren in de verschillende verzamelpunten in de gemeente.

 

Zo is er een inzamelpunt in het Sociaal Huis, het gemeentehuis, de bibliotheek, de buitenschoolse kinderopvang en ook bij de sociale kruidenier. Jouw bijdrage aan pampers kan een groot verschil maken bij gezinnen die het wat moeilijker hebben.


 

De ingezamelde luiers worden dan aan zeer democratische prijzen verdeeld onder kwetsbare gezinnen in Bredene. De luiers worden per maat gesorteerd en opnieuw verpakt per 25 stuks. Eén pakketje kost € 1,00.

 

Wie zelf geen kinderen en luiers meer in huis heeft, kan het project ook steunen door de aankoop van een Pamperkaart aan € 5,00. Met het verzamelde geld koopt de Pamperbank extra luiers aan om zoveel mogelijk Bredense gezinnen te helpen.

 

Meer informatie nodig of vragen?

 

Kom gerust langs in het Sociaal Huis Bredene, Duinenstraat 106 of telefonisch 059 33 97 70

Vragen naar Dominique Maes van de sociale dienst.

Wij zijn vrij beschikbaar elke werkdag van 8.00- 12.15 u en van 13.30 -17.00 u. 

Of maak een afspraak voor een ander moment welke u past.


© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene