Ken jij Dyzo?

Dyzo noemt zichzelf ook ‘Het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden’. Ondernemers kunnen bij Dyzo in alle discretie terecht voor het redden van hun zaak, voor het leefbaar maken van een faillissement en voor ondersteuning na faling.
Dyzo begeleidt zelfstandige ondernemers in moeilijkheden. Dit aanbod geldt voor heel Vlaanderen en is kosteloos dankzij financiële steun van de Vlaamse overheid via het agentschap innoveren & ondernemen. En de inzet van tientallen vrijwillige medewerkers. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt je verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Het lokaal bestuur heeft een overeenkomst met Dyzo.  
Financiële problemen omwille van corona-maatregelen

Ondernemers, die omwille van de corona-maatregelen financiële problemen hebben, kunnen zeker ook contact opnemen met de sociale dienst van het gemeentebestuur. Dit voor iedereen die de gevolgen ervaart van de COVID-19 crisis. Deze steun is niet beperkt tot enkel de leefloners, maar is bestemd voor iedereen die, na een individuele analyse, door het OCMW erkend wordt als behoeftig. 
Hulp bij huisvesting, energie, gezondheid, digitale toegankelijkheid… meer info kan je vinden:


© OCMW Bredene - Duinenstraat 106 - 8450 Bredene